MBV

Vanaf nu ook mobiele badkamers beschikbaar tijdens uw renovatie! Neem een kijkje op http://mobielebadkamer-verhuur.be/

Idee

lightbulb-1875247__340

U heeft het besluit genomen dat het tijd is voor een verfrissing van uw badkamer en contacteert ons. We kijken samen met u naar uw noden en u kan bij een van de groothandels waar wij nauw mee samen werken een showroom bezoeken of u neemt online een kijkje. Uw badkamer al bewonderen in 3D? Gebruik deze tool van desco (Teken je badkamer).

Planning

pen-1232352__340

Wij hebben u een offerte op maat geleverd. U heeft onze gedetailleerde offerte overlopen en keurt deze goed. De bal gaat aan het rollen. Indien u besluit met ons vast team samen te werken,  spelen we zeer kort op de bal en krijgt u een efficiënte planning. We zorgen dat onze leveranciers mogelijk bij u of ons leveren.

Afbraak

jackhammer-91101_640

De start van de werken zal meestal om afbraakwerken gaan tenzij er natuurlijk sprake is van nieuwbouw. Wij verzorgen deze van begin tot eind en voeren ook het bouwafval af.

Opbouw

building-1080602_640

Uw gekozen meubels, bad en/douche, WC... en de gekozen afwerking worden door ons en ons team van a to z verzorgd. Door onze nauwe samenwerking vorderen de werken snel en zijn onze prijzen zeer competitief!

Aflevering

bathroom-1336164_640

Bij afronding van de werken wensen we u nog veel plezier met uw nieuwe badkamer. Voor latere service en onderhoud kan u steeds weer op ons rekenen.